De kinderpostzegelactie 2018 gaat van start!
26 September 2018

Gisteren luidde Stichting Kinderpostzegels de jaarlijkse Kinderpostzegelactie in met medewerking van Nicolette van Dam. Zij kocht de eerste zegels van kindambassadeur Suzy.

Vandaag is het officiƫle begin van de Kinderpostzegelactie. Er gaan ruim 160.000 kinderen uit groep zeven en acht op pad om andere kinderen een goed thuis te geven. De opbrengst gaat naar diverse goede doelen die aansluiten bij het thema 'Een goed thuis voor ieder kind', aldus stichting Kinderpostzegels. Sinds dit jaar kunnen scholen een gedeelte van het geld besteden aan projecten in hun eigen buurt of zelfs aan kinderen op hun eigen school.

Vanwege het 50-jarige jubileum van de Fabeltjeskrant, zijn de kinderpostzegels dit jaar voorzien van afbeeldingen van personages uit deze televisieserie.

Wij zijn enthousiast en trots om te kunnen melden dat je naast de postzegels en andere producten ook een theepakket met Fairtrade Biologische Tea of Life thee kunt bestellen.
Het Tea of Life pakket bestaat uit 3 smaken thee: Earl grey, bosvruchten en groene thee citroen. De zakjes zitten verpakt in een leuk doosje, samen met een Kinderpostzegel verzamellepeltje. In het doosje vind je daarnaast een aantal leuke thee-weetjes.

Uiteraard zijn de postzegels en de andere producten te bestellen 'aan de deur' maar ook via de website van Kinderpostzegels.

Enjoy your tea...

© 2021 Tea of Life
design & powered by AWINK Websolutions